Blog

en iyi kolaj uygulamaları

iOS ve Android için En İyi Ücretsiz Fotoğraf Kolaj Uygulamaları

Birçok fotoğraf koleksiyon uygulaması, favori sosyal medyanızda paylaşmak üzere bir kolaj oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Vergisiz telefon & bilgisayar almanın şartları neler?

Merakla beklenen Vergisiz Telefon ve Bilgisayar düzenlemesi, 1 Kasım itibarıyla yürürlüğe girdi. Özellikle örgün eğitimdeki üniversite öğrencileri için önemli olan bu düzenleme, piyasa satış fiyatı 9.500 TL’yi aşmayan telefonlar için teknolojik cihaz desteği sağlıyor.

Twitter indir

Twitter kullanıcı adı nasıl değiştirilir?

Twitter kullanıcı adınızı değiştirmek isteyenler için işte Twitter isim değiştirme işlemini hızlıca anlatan bir rehber!

WhatsApp indir

WhatsApp’ta İsim Nasıl Değiştirilir?

WhatsApp'ta kullanıcı adınızı nasıl güncellersiniz? WhatsApp'taki kullanıcı adınızı değiştirmek için hangi adımları takip etmelisiniz? Bu makalede, WhatsApp'ta kullanıcı adınızı nasıl güncelleyeceğinizi ayrıntılarıyla ele alıyoruz. İşte ayrıntılar…

büyük eşittir işareti nasıl yapılır

Klavyede Büyük Eşittir (≥) ve Küçük Eşittir (≤) İşareti Nasıl Yapılır?

Bir bilgisayar klavyesinde genellikle 120'ye yakın tuş yer alır. Bu tuşların birçoğu harfler için ayrılmışken, diğerleri rakamlar, semboller ve fonksiyon tuşlarıdır.

qr kod oluşturma

QR Kod Oluşturma Nasıl Yapılır?

Günümüzde neredeyse her yerde reklam ve tanıtım amaçlı olarak karşımıza çıkan QR kod nedir, QR kod oluşturma yöntemleri nelerdir bu yazımızda öğrenebilirsiniz.

et işareti

Et @ İşareti Nasıl Yapılır?

Bilgisayarda, telefonda ve tablette @ et işareti nasıl yapılır? Et (@) işaretini yapabilmek için klavyede hangi tuşlara basmak gerekiyor. Tüm cihazlarınızda @ işareti yapabilmek için kullanmanız gereken tuş kombinasyonlarını bu yazımızda detaylı şekilde ele alacağız.

Windows 10 Giriş Şifresi Kaldırma

Windows 10 Giriş / Açılış Şifresini Kaldırma Nasıl Yapılır?

Windows 10 başlangıç şifresi programsız nasıl kaldırılır ekran görüntüleri ile beraber anlatarak yardımcı olmaya çalışalım.

Microsoft, yayınladığı her Windows sürümünde güvenlik sağlamak amacıyla biz kullanıcılarına giriş şifresi belirleme özelliği sunmaktaydı. Ancak Windows 10 ile beraber bunu biraz daha kullanılabilir olması açısından kurulum esnasında mecbur tuttu.

wi-fi şifresi öğrenme

Wi-Fi Şifresi Nasıl Öğrenilir? (Android, iOS, Windows)

Bilgisayarınız, telefonunuz veya tabletiniz Wi-Fi ağına bağlı ancak mevcut Wi-Fi şifresini bir misafirinize vermeniz gerekti ancak şifrenizi hatırlamıyorsanız wi-fi şiresi öğrenme yöntemlerini bu yazımızda detaylıca ele alacağız.

windows icon

Windows 10 Wifi Şifresi ve Arama Çubuğuna Yazılmıyor

Bazı Windows 10 kullanıcıları wifi şifresi, arama bölümü ve hatta excel'e yazı yazamadıkları yönünde şikayetçi olabiliyorlar. Bu sorunun giderilebilmesi için 4 farklı çözüm yolunu sizlerle paylaştık.